Bellydance Open Stage 2024 (LBOS)

Klik (hier) voor een impressie van de afgelopen editie.

Yesssss!!!!
Eindelijk na 5 jaar is het weer zover!!!!
De 4e editie van het BELLYDANCE OPEN STAGE komt eraan, en wel op 25 februari 2024 in Theater de Speeldoos te Vught.
En ik heb er zo’n zin in!!!   :)
De vorige 3 succesvolle edities was in samenwerking met mijn fantastische collega en vriendin Mariet de Boer. 4 jaar geleden is ze verhuisd naar Italië, en runt daar nu samen met haar man een schitterend B&B.
Toch weerhoudt het mij er niet van om nu alleen verder te gaan en een volgende editie te organiseren.
Dus ik zet mijn schouders eronder en hoop weer een mooi evenement neer te zetten samen met een fantastische line-up aan dansers en een enthousiast publiek.

Wat is Laetana`s Bellydance Open Stage (LBOS)?
Een theaterervaring voor amateur buikdanseressen. Zij kunnen hun performance in een professionele setting laten zien in een theaterzaal; voorzien van een groot podium met professionele belichting en geluid, verzorgd door een licht- en een geluidstechnicus. En niet te vergeten een enthousiast publiek.

Hoe kan ik mij als danseres of dansgroep inschrijven?
Stuur een mailtje naar: laetana@gmail.com
Inschrijven kan vanaf 1 oktober 2023.
Let op: Wacht eerst de bevestiging af voordat je een ticket koopt.

Waar koop ik mijn ticket als danseres of als toeschouwer?
Vanaf 1 oktober zijn de tickets online verkrijgbaar bij het Ticketkantoor via deze link: Ticketkantoor

Wat kost een ticket?
Toeschouwers: €19,50
Dansers: €14,50

Hoeveel toeschouwers kunnen in de theaterzaal?
De theaterzaal heeft 265 stoelen.
Dus wees op tijd met het kopen van je ticket.

 Let op!!  Na aanvang van de voorstelling sluiten de deuren en is toegang tot de zaal niet meer mogelijk, behalve voor de dansers op het balkon.

Kunnen de dansers ook de show zien?
Jazeker,  het balkon is speciaal gereserveerd voor onze danseressen, zodat zij de toeschouwers niet storen met het in- en uitlopen.  Er zullen 3 optreedblokken zijn. En uiteraard zou het fijn zijn als de deelnemende danseressen  ook de hele middag aanwezig zullen zijn. Er is niets leuker dan optreden voor een volle zaal en elkaar te zien en aan te moedigen.

Hoe laat gaan de deuren van het Theater open?
De toegang voor de toeschouwers is vanaf 12.30 uur, zodat je nog lekker de tijd hebt om wat te snuffelen bij de kramen, iets te drinken of te eten en natuurlijk te socializen.
Showtime: 13.30 uur.
Wees aub optijd binnen, want als de show eenmaal is gestart gaan de theaterdeuren dicht en kan men helaas pas weer binnen bij het volgende optreedblok.
Er zullen in totaal 3 optreedblokken zijn van max. 50 minuten met tussendoor een half uur pauze.

Wat is er nog meer te doen tijdens deze middag?
Mariska van Bellydance Webshop Majorelle staat met haar gezellige kraampjes in de foyer met een groot aanbod van allerlei leuke buikdansartikelen. Neem alvast een kijkje op haar website: Majorelle.nl
Natuurlijk mag een lekkere catering niet ontbreken.
Sharon, van Sharon`s Catering en Traiteur, komt met een smakelijk assortiment van heerlijke exotische broodjes, sate`s, soepjes en andere (ook vegetarische) lekkernijen. Sharonscatering.nl

Mag er gefotografeerd worden?
Tijdens de optredens mag NIET worden gefotografeerd of gefilmd door de toeschouwers. Dit i.v.m. overlast voor de danseressen
Fotograaf Peter Slagboom zal aanwezig zijn om professionele foto`s te maken van alle dansers, die tegen een schappelijke prijs gekocht kunnen worden. Leuk voor je website, FB ed.

Hoe zit het met parkeren?
Je kan tot 19.00 uur!!!  gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage (Het Vughtse Hart) van de Jumbo, (schuin tegenover het theater) gelegen aan de Secretaris van Rooijstraat 2 5261 EP Vught, of in de omliggende straatjes.
In- en uitrijden van deze parkeergarage kan alleen tijdens deze openingstijd.