Workshops

Diverse workshops
Buikdansen

Tijdens deze workshop leer je de beginselen van het buikdansen. Vrouwelijke, elegante, gracieuze en soms zelfs sensuele bewegingen volgen elkaar op.
Voor aanvang van de workshop ontvangen de danseressen een kleurige en rinkelende heupsjaal, zodat de dansbewegingen goed uitkomen. Heb je thuis misschien nog een zwierige rok, een pailletten topje of iets anders met glamour en glitter, kleed je maar fleurig aan! Want daar is deze workshop uitermate geschikt voor. Na afloop van de 1,5 uur durende workshop is het tijd voor een lekkere glaasje thee en trakteert de docent jullie op een spetterende buikdans. Zo ziet een dans eruit na jarenlange ervaring!

Tijdsduur: 1,5 uur
Kledingadvies: Gemakkelijk zittende kleding, zoals een rok, legging of stretch broek met een hemdje, topje of shirtje. In ieder geval iets waar jij je prettig in voelt.

Twerk

In deze twerk workshop leer je hoe die huidige “hotte” dansstijl in zijn werk gaat.
De docent gaat met jullie aan de slag en leert je de sexy heupbewegingen en natuurlijk het schudden van de billen, wat natuurlijk voor hilarische taferelen zorgt. Buiten dat het een actieve workshop is zal de pret met je vriendinnen zeker niet ontbreken. Een enthousiaste docente, stoere muziek, sexy moves en uitdagende poses staan garant voor een spetterende twerk workshop.
Aan het einde van de workshop ben je in staat om een kleine maar echte twerkdans te dansen.

Tijdsduur: 1,5 uur.
Kledingadvies: legging of hotpants met een shirtje of topje wat min of meer aangesloten zit rondom je bovenlijf. Je mag binnensportschoenen gebruiken maar blote voeten kan natuurlijk ook.

Burlesque

Een sexy dansstijl waarin je vrouwelijkheid helemaal tot uiting komt. In deze gezellige, interactieve, goed volgbare workshop leer je de kunst van verleiden en teasen, maar alles met een knipoog natuurlijk. Je leert mooie poses en verleidelijke dance moves. Jullie gaan gebruik maken van een aantal “props” zoals o.a.: stoelen, lange handschoenen en boa`s . De docent neemt je mee in de wereld van de glamour en glitter van het sensuele Burlesque, en voor even voel je je een echte show girl.

Tijdsduur: 1,5 uur
Kledingadvies: gemakkelijk zittende kleding zoals een topje, shirtje met een legging of kort broekje. Schoenen met hoge hakken (het geeft een extra sexy gevoel tijdens de dans) mag zeker, maar is absoluut geen must!!

Line Dance

Ideaal als groeps- of team uitje. Zeer geschikt voor dames EN heren. Een gezellige en goed volgbare workshop op lekkere Country&Western muziek.
De docent leert jullie de basispasjes en al snel kun je een echt country dansje dansen. Bovendien zorgt zij voor de cowboy hoeden. Hoe stoer is dat!
Heb je zelf een stoere jeans, een hoed en misschien wel cowboy laarzen? Trek ze dan gerust aan tijdens de workshop en voel je een echte country boy of country girl.

Tijdsduur: 1,5 uur

Voor alle workshops geldt dat aan het einde van de workshop tijd vrijgemaakt wordt om jullie uitje vast te leggen met een leuke groepsfoto.

Informeer naar de prijzen.