Optreden: TILBURG 1001 NACHT exotische vertellingen 13 april 2013

Onder leiding van dirigent Peter-Paul van Esch zal Orkest L’Aventure Musicale het publiek op zaterdagavond 13 april 2013 meenemen in een exotische voorstelling met geweldige zangeresssen, zoals Pien van Gerven, Anita van de Kamp, Loes Bettonviel, Mats Lodenstijn, Ayoub Batal en Marieke van Middelkoop. Naast zang is er ook dans met Shanti Snijders (klassieke balletdans) en Laetana Laenen met (bellydance), een popband onder leiding van de Tilburgse drumster Janneke van Heeswijk en gastmuzikanten, zoals violist Govar Hamid en doudoukspeler Ali Kaya.
De concertzaal wordt omgetoverd in een oosters markttafereel en oud-stadsdichter Jace van de Ven neemt het publiek mee in een Tilburgse wereld vol betovering. Zijn vertellingen zijn de rode draad in de voorstelling. Het muziekgenre loopt uiteen van sfeervolle lichte klassieke muziek tot exotische popmuziek. Het geheel wordt visueel tot een hoogtepunt geheven door de Theatergroep Club De La Scene en Theaterproductie de Torenspelers, kleding wordt verzorgd door Musicalvereniging BOeMS. Kortom Tilburg 1001 Nacht is een muzikale belevenis gericht op het Tilburgse publiek, een voorstelling die u niet mag missen.

Aanvang concert is 20.30 uur, de zaal gaat open om 19.45 uur. Concertkaartjes (inclusief pauze drankje) zijn verkrijgbaar aan de kassa van Theaters Tilburg (www.theaterstilburg.nl). of via de site van www.aventuremusicale.nl
Concertzaal Tilburg
Hoek: Schouwburgring &
Louis Bouwmeesterplein 1 Tilburg